Projekty

BAR

ID: LK-03

CENA: 2200.00 ZŁ

Elewacje

Rzut parteru

1. WIATROŁAP 3,0 m²

2. BAR 58,8 m²

3. POMIESZCZENIE PODGRZEWANIA POSIŁKÓW 16,3 m²

4. POMIESZCZENIE MYCIA POJEMNIKÓW 3,7 m²

5. MAGAZYN 4,6 m²

6. KORYTARZ 6,2 m²

7. PRZEDSIONEK 1,1 m²

8. WC PERSONEL 1,1 m²

9. SZATNIA PERSONELU + KOTŁOWNIA 8,5 m²

10. WC MĘSKI, NIEPEŁNOSPRAWNI 3,4 m²

11. WC DAMSKI 1,5 m²

12. PRZEDSIONEK 4,1 m²

13. POCHYLNIA 9,4 m²

14. TARAS 34,1 m²

Na parterze wyodrębniono strefę przyjmowania gości oraz część wspomagającą pracę całego obiektu. Salę konsumpcyjna można dowolnie dostosować do odpowiedniej funkcji - jej przestrzeń umożliwi zarówno zaplanowanie stolików, jak i baru. Zaplecze tworzy kuchnia, węzły sanitarne dla gości i pracowników, pomieszczenia techniczne i magazyn dostępny z tyłu budynku.

Rzut parteru

Przekrój

Przekrój
Powierzchnia zabudowy: 139.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 112.10 m²
Kubatura: 620.00 m³
Szerokość działki: 21.00 m
Ilość kondygnacji: 1
Liczba pomieszczeń: 12
Pokój na parterze: Nie
Rodzaj ogrzewania: gazowe
Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze nieużytkowe
Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego, projekt restauracji
Technologia: tradycyjna

Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Kinga Ściegienny