Projekty

Bar

Pow. użyt. 205.50 m2
Szer. działki 19.60 m
Cena 1700.00 zł
Budynek małej gastronomii przewidziany na max. 45 konsumentów, piętrowy, podpiwniczony. Wykonany w technologii tradycyjnej. Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Kąt nachylenia stropodachu: 5%. Program: sala konsumpcyjna, bufet, zmywalnia naczyń, kuchnia, zaplecze gastronomiczne, zaplecze sanitarne oraz zaplecze magazynowe. Zobacz ten projekt w lustrzanym odbiciu ZAPYTAJ O PROJEKT ! (012) 410 49 71 (012) 410 49 72...

Budynek usługowo - mieszkalny

Pow. użyt. 457.00 m2
Szer. działki 20.20 m
Cena 2300.00 zł
Projekt budynku usługowo-mieszkalnego, mogący pełnić funkcję sklepu przemysłowego z biurami oraz gabinetem kosmetycznym LK-33, piętrowy, bez podpiwniczenia i bez garażu. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropy: nad parterem TERIVA, nad piętrem drewniany. Kąt nachylenia dachu: 19°, 67°. Pokrycie dachu: blacha dachówkowa. Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe. Program: sklep przemysłowy z zapleczem socjalnym i magazynowym, gabinet kosmetyczny z zapleczem sanitarno-socjalnym, 4 pomieszczenia biurowe z zaple...

Hotel

Pow. użyt. 1721.70 m2
Szer. działki 31.00 m
Cena 6400.00 zł
Budynek gastronomiczno-hotelowo-apartamentowy LK-12, dwupiętrowy z poddaszem użytkowym i częściowym podpiwniczeniem. Budynek można również zaadaptować na dom opieki dla osób starszych. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny ceramiczny 29 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny, stropy ceramiczne TERIVA. Ogrzewanie: kotłownia gazowa zlokalizowana w piwnicy Program: sala bankietowa na 130 osób, sala taneczna, sala degustacyjna, 28 pokoi hotelowych z łazienkami, recepcja, bar, zaplecze kuchenne, zaplecze magazynowe, część kateringowa oraz wydzielona czę...

Dom weselny

Pow. użyt. 584.60 m2
Szer. działki 24.30 m
Cena 3600.00 zł
Projekt budynku gastronomicznego pełniący funkcję domu weselnego LK-42, parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad zapleczem parteru: żelbetowy. Kąt nachylenia dachu: 40°. Pokrycie dachu: blacha dachówkowa. Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe. Program: sala bankietowa dla 130-150 osób, antresola na 48 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia na paliwo stałe, pomieszcze...

WYŚWIETL PO: 4 | 8 | 16